anCnoc - Peter Arkle Limited Edition Peter Arkle är en Skottsk illustratör som anCnoc har släppt en limited edition serie med. Vi har testat Casks som är åldrad i Amerikanska och Spanska ekfat. Den kommer såklart som cask strength. Whiskykritikerna diskuterar: Victor Jerlin: Till doften så känner man en hint av vanilj och toffee. Efter att ha smakat så ... [Läs mer...]
English Whisky Sassicaia Cask Selected by Clydesdale
English Whisky Sassicaia Cask Selected by Clydesdale Det här är en whisky som legat på Sassicaia i nästan åtta år. Sassicaia är ett tungt rött vin. Whiskykritikerna diskuterar: Erik Fellman: Till doften är den väldigt fyllig och fruktig som har några speciella toner som jag har svårt att sätta fingret på. Kryddig smak som snabbt värmer upp gommen efter det kan man även här ... [Läs mer...]
Glenrothes Sherry Cask 10y Douglas McGibbons & Co
Glenrothes Sherry Cask 10y Douglas McGibbons & Co Det här är en whisky som kommer från Speyside och som fått ligga på sherry fat hela sitt liv. Whiskykritikerna diskuterar: Erik Fellman: Doftar väldigt gott, inte för starkt utan en mild sherrydoft som möter en. Liten doft av nötter och russin träder fram efter ett tag. Den är kryddig till smaken men man får lite smak av ... [Läs mer...]
Hyde No1, Sherry Finish
Hyde No1, Sherry Finish Den här whiskyn är skapad till ära av Irlands första president, Douglas Hyde. Whiskyn är destillerad i klassiska koppar pannor och har fått ligga på den irländska sydkusten i några år och sedan sista tiden på ett olorosso sherry fat. Whiskykritikerna diskuterar: Erik Fellman: Den bjuder på en härlig och mjuk doft. Som har toner av både vanilj och ... [Läs mer...]
Kilchoman Machir Bay 10th Anniversary Tour
Kilchoman Machir Bay 10th Anniversary Tour Livsfilosofi från nordiskkultur och vanliga problemDen här släpptes när Kilchoman fira 10 år. Whiskykritikerna diskuterar: Victor Jerlin: Doftar som en traditionell rökig islay-whisky, rätt lagom ton av rökigheten. Efter att ha smakat på den så märker man av den tydliga rökigheten, blandat med viss salthet och viss sötma, vissa ... [Läs mer...]